Beograd noću - izlasci u kafane Beograda

Sjajne lokacije za smeštaj u Beogradu ako izlazite u kafane

Beograd je poznat u Srbiji, ali i u svetu, kao grad u koji turisti dolaze da bi se dobro zabavili i opustili. S obzirom na to da su izlazak u kafanu ili splav nešto što svaki turista koji dođe u srpsku prestonicu treba da iskusi, važno je i da njegov smeštaj bude u blizini mesta koja garantuju dobar provod.

Ukoliko želite da se opustite blizu reke, smeštaj možete pronaći u brojnim hotelima u Zemunu i na Novom Beogradu, koji se nalaze blizu reke i splavova koji su pogodni za dnevni i za noćni izlazak. Naravno, ako vas zanima centar Beograda, onda su Stari Grad i Vračar optimalan izbor smeštaja. Ipak, evo svih korisnih saveta o tome gde odabrati smeštaj u Beogradu ako svoj dolazak bazirate na izlascima u kafane koje obožavamo!

Beograd noću - izlasci u kafane Beograda

Apartmani u centru Beograda

Tradicionalne srpske kafane u kojima se uživo pevaju narodne pesme i popularni klubovi uglavnom se nalaze u centru grada. Cene smeštaja u apartmanima u srcu grada, uglavnom su više u odnosu na ostale delove grada i zavise od toga kakav apartman želite. Što je smeštaj luksuzniji, to su cene više. Kada je u pitanju smeštaj u Beogradu na Vračaru, postoji odličan izbor stanova, u kojima možete odsesti nakon što iskusite noćni život u Beogradu.

Postoji sjajan smeštaj i u blizini trga Terazije, kao i trga Slavija, odakle možete pešačiti do poznate boemske četvrti Skadarlije ili brojnih kafića i klubova koji se nalaze u blizini Trga republike.

Zemunski apartmani i hoteli za uživanje na reci

U Zemunu se duž obale reke pružaju brojni restorani i kafići, koji su idealni za predah nakon duge šetnje ili kupanja na plaži Lido. Oni koji traže smeštaj na jedan dan, mogu pronaći veoma povoljan i udoban smeštaj u Zemunu. Ukoliko želite da duže odsednete u blizini reke, možete rezervisati sobu, na primer u popularnom hotelu Jugoslavija.Optimalni izbor lokacije za privremeni smeštaj ako izlazite u beogradske kafane

Po pristupačnim cenama možete pronaći apartman ili sobu u hotelu po Vašem ukusu, a na Vama je da izaberete da li će to biti Gardoš, Stari Grad, Kej ili neki drugi deo Zemuna. Sigurno je da će Vas, nakon dugih šetnji kraj reke, čekati spreman i opremljen apartman na svega nekoliko koraka udaljenosti.

Smeštaj u blizini Sava Centra

Na Novom Beogradu, idealan smeštaj mogu pronaći oni koji žele da iskuse atmosferu noćnog provoda na splavovima. Oni koji žele da uživaju u luksuznom smeštaju mogu odsesti u hotelu Hajat ili u hotelu Crowne Plaza.

Ukoliko ipak želite da iznajmite apartman, u blizini Sava Centra nalaze se zgrade u kojima možete rezervisati stan na dan po veoma pristupačnoj ceni. Beogradski splavovi nalaze se u blizini Sava Centra, tako da do svog smeštaja možete stići pešačenjem. Sigurno je da će Vas, nakon plesanja do jutra u “klubovima na vodi”, sačekati udoban i čist apartman.

Ukoliko želite da na kratko pobegnete od obaveza i odmorite, beogradski klubovi, kafane i splavovi su savršen izbor za Vas. Pre nego što dođete u posetu glavnom gradu, ne zaboravite da rezervišete apartman ili sobu u nekom od beogradskih hotela, kako biste odmorili od kafanskog života u Beogradu koji će Vam sigurno biti uzbudljiv.